UFF Norge - Tøyinnsamling- Second Hand

Postet av Marianne Tønnessen den 5. Nov 2015

uffnorge.orgImås har fått to kleskontainere som er plassert utenfor klubbhuset. For hver kilo med tøy som leveres tjener klubben 1 kr. Alle klubbens medlemmer oppfordres til å levere tøy som ikke brukes lenger i kontainerne slik at klubben får inntekter av det.


Hva kan du gi til UFF?

UFF tar i mot klær, sko, accessoirer og lettere husholdningstekstiler; herunder duker, håndklær, gardiner, puter, sengetøy, myke leker mv. Det er en utbredt misforståelse at det kun er lite brukt tøy av høy kvalitet som er ønskelig. Du kan levere alle kvaliteter tøy og tekstiler, bare det er rent og tørt - vi sørger for grundig sortering av tekstilene. Det meste kan brukes om igjen, og det som ikke går til ombruk går til materialgjenvinning og blir til nye tekstilprodukter. Innlevert tøy kan også til en viss grad bli reparert, som f.eks. reparasjon av glidelåser og påsying av knapper.
Husk at tøyet skal kunne brukes på nytt og av den grunn er det viktig at det du leverer er:

Rent
Tørt

Tøyet er en gave og vi tar godt vare på det.

Hvordan skal tøyet leveres?
Pakk tøyet i lukkede poser eller løst pakkede sekker. Kartonger og flytteesker går ikke inn i beholderen. Dersom du mot formodning ikke får posen inn i beholderen så kan du ta ut noe av tøyet og legge det løst inn. Sjekk at alle lommer er tomme og at posen du leverer faktisk er den du ønsker å levere - og ikke «arvesølvet». Ikke hold lommebøker, bilnøkler, husnøkler, mobiltelefoner, I-pader og andre «duppeditter» i hånden samtidig som du dytter posen inn – legg disse på ett sikkert sted inntil du er ferdig med leveringen.
Ikke sett tøyet utenfor beholderen – da kan det bli vått eller stjålet. Normal tømme frekvens er 1 - 2 ganger per uke, men mange mennesker rydder i helgene og da kan det skje at beholderen blir full. Ring vår vakttelefon 918 11 089 og vi tømmer innen 24 timer, samtidig kan vi dirigere deg til neste UFF-beholder.


Mer å lese om dette på www.uffnorge.org

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline