Stem på vår egen Alf Morten Kaupang som årets ildsjel i Aust-Agder!

Postet av IMÅS IL den 22. Okt 2019

Årets ildsjel

Alf Morten Kaupang (52 år) har vært Imås-medlem helt fra guttedagene. Han er vokst opp på Roresanden i Grimstad med Imås og fotballbanen som nærmeste nabo. Han har spilt fotball for Imås i gradene fra lilleputt til senior, han var med på A-laget på 80-tallet og har fått registrert 279 seniorkamper. I tillegg til fotball spilte han også bordtennis for Imås IL. 

De siste ti årene har Alf Morten vært et særdeles aktivt styremedlem i Imås. Han har vært pådriver for og involvert i all utvikling av infrastruktur i Imås IL i løpet av disse årene, både som leder av fotballgruppa, leder i bane – og anleggskomiteen og i bane- og hall komiteen. Han har en umåtelig stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne, han gir aldri opp, og ser hele tiden nye løsninger og nye muligheter.

PS Anlegg Arena, kunstgressbanen på Landvik, var Alf Mortens første prosjekt for Imås IL. Dette ble en lang og til tider nokså tidkrevende og vanskelig prosess, men Alf Morten gav aldri opp. Med bl.a. sin gode evne til å sette sammen team med god og riktig kompetanse, kunne Imås IL åpne sin kunstgressbane med undervarme i november 2012.  I tillegg til å ha en god del av æren for at Imås og Landvik har en flott kunstgressbane med internasjonale mål, har Alf Morten også vært pådriver til at Imås nå har et flott nærmiljøområde «Imåsløkka» og «Agder Økonomiløkka»( 5`er fotballbane med kunstgress) og nå snart en ny 9`er kunstgressbane der «Sandholla»i sin tid var. 

Allerede før kunstgressbanen var helt ferdig la Alf Morten fram ideer og planer om ny hall på Landvik. Dette var et enda større prosjekt enn fotballbanene, men ustoppelige Alf Morten gav seg ikke, og i «rekordfart» var Naturmurhallen på plass, i desember 2016.

Etter at hallen var innviet og tatt i bruk, kom planene om å kjøpe den gamle gymsalen på Landvik. Alf Morten tok initiativet til samarbeid med skytterklubben Imenes, og dette førte til ombygging av hall, plass til innendørs skytebane, og et enda bedre forhold og samarbeid mellom Imås IL og Imenes skytterlag.

Alf Morten skal også ha æren for at Imås IFO (idrettsfritidsordning) så dagens lys, ca 70 barn har nå daglig sitt tilholdssted før og etter skoletid i klubbhuset til Imås.

Alf Mortens drøm har vært at Imås skal ha et anlegg med et mangfoldig tilbud og mange idretter. Han er opptatt av å «åpne» klubbhuset og gjøre hele Imås sitt anlegg til et pulserende midtpunkt på Landvik. 

For sin umåtelig store og frivillige innsats for Imås IL, ønsker Imås IL å hedre Alf Morten Kaupang med å nominere han til årets ildsjelpris.


STEM HER:
https://www.agderposten.no/sport/du-avgjor-hvem-blir-arets-ildsjel-i-aust-agder/


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline